SCHOOLSCHAATSWEDSTRIJD
2018

 

Het afgelopen seizoen hebben er weer meer dan 1500 kinderen gebruik gemaakt van het schoolschaatsen. Deze kinderen hebben door de lessen kennis kunnen maken met het ijs en de ijssport. Uiteraard willen de kinderen laten zien wat ze dit jaar hebben geleerd; misschien zit er wel een nieuwe Ireen of Sven tussen. Dit jaar zal het schaatsseizoen voor de kinderen afgesloten worden met een wedstijd op de Ireen Wüst baan, hier zullen de nieuwe talentjes zich kunnen bewijzen.

Natuurlijk zijn er ook al kinderen die al kunnen schaatsen of niet hebben deelgenomen aan het schoolschaatsen. Ook deze kinderen zijn natuurlijk welkom om hun talent te laten zien. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes en zelfs de ouders zijn van harte welkom. Er is voor ieder wat te beleven. Muziek, springkussens, ballonnen, curlen, ijshockey, een wedstijd en voor de ouders glühwein. Ofwel ijspret voor jong en oud.

Op 24 maart aanstaande bent u van harte welkom op de Ireen Wüst baan. Vanaf 18:00uur zullen de wedstijden beginnen, de deuren zullen om 17:30uur voor u opengaan. Het programma zal tot een uur of 21:00uur duren en wordt afgesloten met de prijsuitreiking om 21:30uur, de muziek zal dan nog wel even doorspelen.

U komt toch ook!?

SPONSOR
BIJEENKOMST

 

Op 23 November 2017 zal er een sponsorbijeenkomst worden gehouden waar alle vrienden van het schoolschaatsen zijn uitgenodigd. Op de sponsoravond staan naast schoolschaatsen het lange baanschaatsen, curling en ijshockey volop in de schijnwerpers. Prominente leden zullen u meenemen in deze ijssporten. Verder zullen we die avond het sponsorbord met daarop de ambassadeurs van het schoolschaatsen onthullen. Uiteraard dit alles onder het genot van bijbehorende versnaperingen.