SCHOOLSCHAATS
WEDSTRIJD

 

Leuk dat je je wil inschrijven voor de schoolschaatswedstrijd op 24 maart, de deelname aan de activiteiten is geheel gratis. Vanaf 18:00uur zullen er wedstrijden worden gereden en om 21:30uur zal de winnaar van het toernooi bekend worden gemaakt. Op 24 maart zal bekend worden hoe laat iedereen precies en waar moet deelnemen aan het toernooi en andere activiteiten.

Wil je deelnemen aan het schoolschaatskampioenschap 2018 geef dat dan hieronder in het formulier aan. Je kan al deelnemen vanaf 5 jaar oud. Wil je liever komen kijken of aanmoedigen dan kan dat ook, dan geef je aan dat je niet deelneemt aan het schoolschaatskampioenschap.

Gedurende de avond zijn er buiten het schoolschaatskampioenschap verschillende activiteiten en spellen om je te vermaken. Ook zijn er twee clinics, een ijshockey clinic waarin je de shootout gaat leren en een curling clinic waarin je de basis van curling krijgt uitgelegd. Voor deelname aan de curling clinic is de minimum leeftijd 10 jaar. Voor beide kan je je hieronder inschrijven, zowel als ouder en als kind. Je mag uiteraard ook een vriendje aanmoedigen in het schoolschaatskampioenschap en zelf meedoen aan een clinic.

Tot slot is er ook een ouder kind wedstrijd waaraan je kan deelnemen. Hierin gaan ouder en kind samen de strijd aan met andere ouders en kinderen. Ook voor deze wedstrijd kan je je hieronder inschrijven.

Alvast veel plezier op 24 maart!

SCHRIJF JE
HIER IN